Bent u gast van de raad op maandag 8 juli 2024?

Bent u nieuwsgierig naar wat raadsleden doen en hoe de gemeenteraad werkt? En vindt u het leuk om een keer bij een raadsvergadering aanwezig te zijn? Geef u dan nu op als speciale gast van de raad op maandag 8 juli 2024.

Programma

Als gast van de raad wordt u samen met de andere gasten rond 18:30 uur ontvangen op het Stadhuis. Enkele raadsleden geven u graag informatie over de rol van de gemeenteraad en de raadsvergadering van die avond. En ook de burgemeester komt nog even langs. De agenda van die avond wordt toegelicht en natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen (niet over persoonlijke kwesties). Na deze introductie neemt u plaats op gereserveerde plekken op de publieke tribune in de raadzaal om (een deel van) de raadsvergadering bij te wonen. Deze begint om 19:30 uur. Na afloop kunt u nog een praatje maken met raadsleden.

Aanmelden

Wilt u gast van de raad zijn op 8 juli? Meld u dan uiterlijk 1 juli per mail aan via griffie@zoetermeer.nl onder vermelding van 'gast van de raad 8 juli 2024' en uw naam en telefoonnummer. Er wordt dan contact met u opgenomen. De bijeenkomst kan alleen doorgaan bij een minimum aantal deelnemers van 10. Er is plaats voor maximaal 15 gasten. De aanmelding is op volgorde van binnenkomst.