Alle vergaderingen en bijeenkomsten gemeenteraad tot en met 6 april 2020 geannuleerd

Home > Gemeenteraad > Nieuws van de raad > Alle vergaderingen en bijeenkomsten gemeenteraad tot en met 6 april 2020 geannuleerd

Alle vergaderingen en bijeenkomsten gemeenteraad tot en met 6 april 2020 geannuleerd

In de eerste plaats laat de gemeenteraad u graag weten mee te leven met iedereen die in onze stad, maar ook daarbuiten, is getroffen door het coronavirus.

Sinds vorige week is er veel gebeurd. Het coronavirus heeft ertoe geleid dat landelijk, regionaal en lokaal nieuwe maatregelen noodzakelijk waren om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Maatregelen die ons allemaal in vele opzichten hebben geraakt. Inmiddels is besloten om alle vergaderingen en bijeenkomsten van de gemeenteraad tot en met 6 april te annuleren. Dit in aanvulling op de eerdere berichtgeving waarin 30 maart als datum werd genoemd.

Ook voor de gemeenteraad is de toekomst nog ongewis voor wat betreft de ontwikkeling van het coronavirus en de maatregelen die daarbij horen. Daarom wordt begin april opnieuw bekeken hoe we omgaan met vergaderingen en bijeenkomsten van de gemeenteraad in de periode na 6 april. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Heeft u vragen aan of over de gemeenteraad? Neemt u dan contact op met de griffie via griffie@zoetermeer.nl.

Raadsinformatie

Alle openbare stukken van de gemeenteraad en internetuitzendingen vindt u in ons raadsinformatiesysteem.

Direct naar: